Skip to main content

Masterclass - De praktijk om uw circulariteitsprestaties en -ambities te meten en verbeteren

18 januari 2022

De inschrijvingen zijn afgesloten

Nieuwe circulaire producten en verdienmodellen zorgen doorheen de waardeketen voor innovatie en creëren tal van jobs. Steeds meer bedrijven zetten in op circulaire strategieën en spelen zo in op de stijgende vraag naar circulaire producten en diensten. Maar hoe kan u de ambities en prestaties van uw bedrijf, product of waardeketen op het vlak van circulariteit meten? Hoe kan uw bedrijf ervoor zorgen dat het vooruitgang boekt? Welke van de vele beschikbare meetmethodes zijn in uw context het meest geschikt? Hoe ver staat de standaardisering van circulariteitsmetingen?

Deze en vele andere vragen zullen Sirris, VITO en Agoria beantwoorden tijdens de masterclass. We baseren ons op getuigenissen van bedrijven die hun ervaring met meetmethodes en tools delen. We geven ook een een overzicht van de belangrijkste en meest zinvolle tools en waarvoor ze best gebruikt kunnen worden.

Alle informatie en inschrijvingspagina voor deze masterclass kan u vinden op https://www.sirris.be/nl/agenda/masterclass-de-praktijk-om-uw-circulariteitsprestaties-en-ambities-te-meten-en-verbeteren-0

Details

18 januari 2022

Online evenement

Andere evenementen

Gedetecteerde tijdzone