Skip to main content

What's Up What's Next Event

Op dinsdag 19 september 2023 nodigen we je graag uit op What's Up What's Next, het event van het VLAIO #industriepartnerschap waar we je helemaal up-to-date brengen op vlak van digitalisering, duurzaamheid en industrie 4.0. We schotelen je interessante keynotes en inspirerende sessies voor rond relevante topics binnen deze domeinen en je ontmoet er naast alle partners ook andere gelijkgezinde bedrijven en organisaties. 

Dit event vindt plaats in THE EGG, Barastraat 175, 1070 Brussel. (bereikbaarheid)
 

De deelnameprijs voor dit event bedraagt € 120 per persoon, excl btw.  (inclusief walking dinner) 
Je kan registreren tot en met vrijdag 15 september 20:00.

BEKIJK HET PROGRAMMA

Vind makkelijk de juiste gesprekspartner

Dankzij de tool Conversation Starter kan je tijdens het event makkelijk de juiste contacten leggen. In slechts 4 korte en eenvoudige stappen maak je als deelnemer op voorhand vrijblijvend een account aan, vind je de juiste gesprekspartners en spreek je een plaats en tijd af om hen tijdens het event te ontmoeten. Probeer het zeker uit!

Kennismakingen en demo's

Tijdens het event kan je ook doorlopend kennismaken met Flux50. Zij faciliteren sectoroverschrijdende samenwerking tussen energie-, IT- en bouwbedrijven om het concurrentievermogen van de Vlaamse energiesector te versterken in de transitie naar koolstofarme systemen. Om innovatieve Vlaamse energieproducten en -diensten op de internationale markt te introduceren, brengt Flux50 relevante spelers uit de industrie, de academische wereld en de overheid samenwerken en biedt hen projectondersteuning, netwerkmogelijkheden en een platform om kennis te delen.

Met een innovatieve ‘smart glass’ gaat Flux50 samen met jou op zoek naar de mogelijkheden die ‘assisted reality’ biedt op vlak van ondersteuning op afstand. Door gebruik van AR kan een junior technieker in het werkveld rekenen op de ervaring van een senior centraal op kantoor. De senior kan meekijken naar wat de junior ziet, aanwijzingen geven, documenten of tekeningen beschikbaar stellen in een soort videocall/remote support sessie. Ontdek het tijdens What's Up What's Next!

Details

Start: 19 september 2023
12:00
End: 19 september 2023
20:00
VITO NV

The EGG Brussels

Rue Bara 175
1070 Bruxelles
Belgium

Detected timezone