Skip to main content

What's Up What's Next - Clean Vision Summit 2023

De afgelopen editie van What's Up What's Next en de geïntegreerde Clean Vision Summit van VITO was een groot succes! We mochten ruim 250 geïnteresseerden verwelkomen in The EGG voor een inspirerende namiddag over duurzaamheid, digitalisering en industrie.

Van wetgeving over technologie-oplossingen en de manier waarop subsidies kunnen aangevraagd worden… Het passeerde allemaal de revue. Dat VITO een meerwaarde betekende in het programma, bleek uit de massale opkomst in het grote auditorium bij de sessies in het kader van de Clean Vision Summit.

Was je aanwezig en blik je graag even terug? Bekijk hier de aftermovie:

Net zo belangrijk als de sessies, waren bijna traditioneel ook de netwerkmomenten die op de Clean Vision Summit werden ingelast. Van de matchmakingafspraken werd ruim gebruik gemaakt om ideeën af te toetsen en nieuwe contacten te leggen.

Inge Neven, CEO van VITO, sloot de dag af met een pleidooi voor intensieve en duurzame samenwerking. “Er zijn twee grote voorwaarden om een nieuw evenwicht te vinden”, stelde zij. “We moeten het samen doen en we moeten het nu doen.” Inge Neven gelooft sterk in de digitalisering van data en artificiële intelligentie. “We staan aan de vooravond van een revolutie door AI en digitale data.”

Wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige events? Laat dan hieronder je e-mailadres achter.

Door op 'Hou me op de hoogte' te klikken ga je ermee akkoord dat VITO je nieuws stuurt over toekomstige events. Je kan je op elk moment uitschrijven.

Details

Start: 19 september 2023
12:00
End: 19 september 2023
20:00
VITO NV

The EGG Brussels

Rue Bara 175
1070 Bruxelles
Belgium

Detected timezone